Navigation Menu+

Aanmelden

Hi! Leuk dat je je site aan wil melden voor beauty-blogs.nl.
Iedereen met een beautygerelateerde blog kan zich aanmelden voor deze overzichtspagina, mits je aan de volgende voorwaarden voldoet:

- Je blog bestaat minimaal een half jaar.
- Je plaatst minimaal 3 berichten per week.
- Elke week plaats je minimaal twee berichten over beauty (onder beauty wordt verstaan: make-up, verzorging, nagels, haar).
- Je blogberichten zijn zelfgeschreven (d.w.z. niet gekopieerd van anderen).

Voldoet je blog aan deze voorwaarden? Mooi! Stuur dan een mailtje naar aanmelden@beauty-blogs.nl en stuur het volgende mee:

- Een afbeelding van je logo in twee formaten: 300×200 pixels en 750×500 pixels (Heb je geen logo, dan is een afbeelding ook ok√©)
- De naam van je blog
- De url van je blog
- Een omschrijving van je blog, dat mag met foto’s, zoals in dit voorbeeld. Wil je foto’s in de omschrijving van je blog, stuur die dan mee in het formaat 750×500 pixels.
- Je eigen contactinformatie, zodat ik contact met je op kan nemen als ik nog vragen heb over je aanmelding.

Het kan zijn dat het even duurt voor je blog online verschijnt, omdat ik de blogs allemaal handmatig in moet voeren. Ik streef er naar om binnen 5 werkdagen je blog in het overzicht op te nemen. Je ontvangt een mail wanneer je blog is opgenomen op beauty-blogs.nl.

Voldoet je inzending niet aan deze voorwaarden, dan kan ik je blog helaas niet opnemen op beauty-blogs.nl. Is je blog na vijf werkdagen nog niet opgenomen in het overzicht en voldoet je inzending wel aan alle voorwaarden, stuur me dan een mailtje op contact@beauty-blogs.nl.